Boek de mooiste zonvakanties in Torremolinos

Boek de mooiste zonvakanties in Torremolinos

In Andalusië heb je veel bekende kustplaatsen, waar ieder jaar veel Nederlanders een zonvakantie boeken. Veel mensen kennen natuurlijk steden als Málaga en Marbella, maar er zijn in het zuiden van Spanje ook veel leuke kleinere plaatsen. De badplaats Torremolinos is hier een perfect voorbeeld van. Wil je een zonvakantie boeken in de buurt van Málaga, in een wat rustigere plaats? In dit artikel lees je alles over Torremolinos en wat je allemaal kunt doen in deze prachtige plaats.

Zonvakanties in Torremolinos

Het zuiden van Spanje is ideaal voor zonvakanties. Dit is namelijk de warmste regio van heel Europa, met ook goede temperaturen in het voor- en najaar. Daarom zijn veel grotere plaatsen dan ook erg massaal en druk. Om weg te komen van deze drukte, zijn er veel kleinere plaatsen die net zo leuk zijn om te bezoeken. Boek daarom een vakantie Torremolinos en geniet van de zon, zee en de mooie stranden.

Torremolinos is een leuke stad, waar je veel kunt doen. Je hebt hier wel 9 kilometer strand, met veel mogelijkheden om aan watersporten of andere activiteiten mee te doen. De boulevard van de stad is ook erg gezellig, met veel leuke tentjes om te eten en drinken. Uitgaan in de stad is natuurlijk ook mogelijk. Torremolinos is dus een leuke bestemming voor zowel jong en oud. Zoek je een hotel Torremolinos voor je verblijf?

Hotels in Torremolinos

Net als in andere plaatsen in Andalusië, vind je hotels in alle soorten en maten, in verschillende prijsklassen. Zullen jullie af en toe een avondje op de hotelkamer zitten? Dan is het misschien beter om iets meer uit te geven. Maar gebruik je de kamer eigenlijk alleen maar om ’s nachts te slapen? Dan kun je er ook voor kiezen om een wat goedkoper hotel te boeken. Je houdt dan meer geld over voor andere delen van je vakantie, zoals activiteiten en bezienswaardigheden, drankjes op het terras en eten in restaurants.

Zoek jij een leuke Spaanse bestemming voor zonvakanties? Kijk dan niet verder! Torremolinos heeft goede horeca, mooie stranden en in de stad zelf is ook genoeg te doen. Boek vandaag nog een heerlijke vakantie in Andalusië en geniet van de zon.