Leuke cadeautips voor een collega die met verlof gaat

Leuke cadeautips voor een collega die met verlof gaat

Een collega met verlof verdient een leuke attentie! Maar wat geef je nu eigenlijk als cadeau aan iemand die even niet op kantoor is? Je kent het wel. Je ziet elkaar elke dag op kantoor en hebt super leuk contact, maar eigenlijk kom je nooit bij elkaar thuis. Je ziet het dus niet echt zitten om daar voor de eerste keer langs te gaan als je collega ziek is en/of bijvoorbeeld net papa/mama geworden is. Daarvoor is de 'afstand' net te groot.

Logischerwijs ga je op het internet op zoek naar leuke ideeen en zo doende ben je in dit artikel terecht gekomen. Wij hebben een aantal idee├źn voor je op een rijtje gezet. Van persoonlijke items tot leuke gadgets, er is voor ieder wat wils. Lees snel verder om te zien wat wij denken dat je het beste kunt doen.

Laat een cadeau bezorgen

Persoonlijk zouden wij een cadeau laten bezorgen. Hiermee voorkom je dat je zelf langs moet gaan en kun je wel op een gemakkelijke manier jouw collega een leuk cadeau geven. Als hij/zij ziek is bijvoorbeeld een fruitmandje erg leuk, maar we zien ook steeds vaker dat mensen gewoon iets lekkers door de brievenbus sturen, zoals chocolade.

Filmpje maken met collega's

Lopen jullie allemaal een beetje tegen hetzelfde probleem aan? Waarom maken jullie op kantoor niet een leuk filmpje met alle collega's? Zo kun je op een creatieve en leuke manier toch iets voor je collega betekenen. Het hoeft niet per se lang te zijn, maar het is wel een leuke opsteker.

Grote muziekkaart

Een hele grote kaart die begint met het afspelen van muziek, zodra de kaart open gaat. Laat alle collega's er wat leuks op schrijven en geef deze dan aan je collega. Zo heeft hij/zij altijd iets leuks om naar terug te kunnen kijken wanneer hij/zij weer thuis is.

Collega met zwangerschapsverlof?

Naar aanleiding van dit artikel hebben we ook veel vragen gekregen over het geven van zwangerschapsverlof-cadeaus voor collega's. Wat erg leuk is om te doen is om namens het bedrijf (overleg bijvoorbeeld even met de manager) een rompertje te laten bedrukken met het bedrijfslogo. Dit is erg leuk om te geven op de dag dat desbetreffende collega met zwangerschapsverlof gaat en een leuk aandenken als de kleine geboren is.