Filofax, de perfecte ondersteuning op werk en thuis

Filofax, de perfecte ondersteuning op werk en thuis

De grote keuze aan kalenders, agenda's, timers en bijpassende accessoires binnen het uitgebreide Filofax assortiment. De Filofax kalenders en agenda's verschillen vooral in de verschillende type modellen. De verschillende maten, het materiaal van de omslag en de respectievelijke kleuren of patronen van de Filofax tijdplanners kunnen worden geselecteerd online. De formaten van de Filofax Organizer variĆ«ren van het praktische, handzame zakformaat tot het klassieke  filofax A5 formaat. Voor de verschillende modellen zijn ook verschillende sluitingen leverbaar. Je hebt de keuze tussen Filofax kalenders met drukknopen, leren flappen of ritsen. Filofax Organizer & Timer

U kunt alle Filofax opbergers compleet laten vullen.

De Filofax is direct te gebruiken en wordt als compleet pakket met mooie geschenkverpakking verzonden.

Filofax kalender met weekplanner voor het betreffende kalenderjaar

Praktische liniaal, geschikt voor het Filofax-formaat

Filofax notitiepapier in verschillende kleuren

Registreer A-Z geschikt voor het geselecteerde Filofax formaat

Filofax adres en contact toevoegingen in het juiste formaat

Wat maakt Filofax zo bijzonder?

Filofax produceert eersteklas timers en organizers met hoogwaardige lederen, textiele of plastic hoezen. Ook is er een groot en gevarieerd aanbod aan passende accessoires. Kalender vellen, notitieboeken, registers, hoezen, linialen en meer.

Het merk Filofax is opgericht in 1921 en biedt sindsdien hoogwaardige timer- en organizer producten. De naam Filofax is zo goed ingeburgerd dat het synoniem is met ringbanden, timers en organizers. De uitgebreide kalender accessoires zoals maandoverzichten of kalender bijlagen in staand of liggend formaat zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Het ontwerp is altijd innovatief, verfijnd en kan vooral individueel worden uitgerust met verschillende accessoires. Van eenvoudig zwart leer tot de opvallende roze gevlekte omslag. Je vindt zeker je favoriete Filofax die je niet snel wilt opgeven.

Filofax is goedkoop

Bent u op zoek naar een organizer of accessoires voor uw planningssysteem van het merk Filofax? In de sectie Filofax & Notebooks bieden wij u een uitgebreide keuze aan moderne designs en praktische accessoires. Voor alle Filofax formaten en formaten zoals de Filofax Pocket, Filofax Personal of Filofax Organizer zijn er kalender vellen in A4- of A5-formaat. Dankzij het unieke accessoire systeem kunt u uw Filofax uitrusten met tal van handige extra accessoires zoals de Filofax plaknotitie-inzet. Zo kunt u uw organizer individueel en op uw behoeften afstemmen. Met de passende visitekaarthoezen en transparante vakjes breid je je Filofax uit met extra vakken die je kunt gebruiken voor je creditcards en andere pasjes.