Hoe vind je de juiste kinderpyjama?

Hoe vind je de juiste kinderpyjama?

Voor ieder kind is een goede nachtrust essentieel. Meer dan wie ook hebben kinderen hun concentratie op school hard nodig om de nieuwe stof tot zich te nemen en verwerken. Maar ook tijdens het buitenspelen verbruiken zij ontzettend veel energie. 's Nachts goed opladen is dus voor ieder kind een must. Nu de herfst officieel is begonnen, koelt het ook ’s nachts steeds meer af. De korte broekjes en hemden zullen dus plaats moeten maken voor warmere pyjama’s om jouw kleintjes lekker te laten slapen. In dit artikel vertellen we jou bij welke temperatuur je welke pyjama kunt raadplegen. Zo zal jouw mini zacht slapen en fris en fruitig aan de nieuwe dag beginnen. Ook is een pyjama altijd een leuke cadeautje om te geven, dit komt altijd goed van pas.

Shortama’s en nachthemden voor de lente en zomer

Komt de temperatuur ’s nachts niet onder de 10 graden uit? Dan volstaat een pyjama met korte mouwen en een korte broek. Maar voor meisjes kan ook een nachthemd uitkomst bieden, doordat hier geen broekspijpen aan zitten is er veel bewegingsvrijheid. Wanneer je graag een kinderpyjama met korte broek wilt, zijn shortama’s ideaal. Dit zijn 2-delige pyjamaatjes met korte mouwen en een kort broekje. De shortama’s van Feetje zijn er in frisse kleuren en zitten lekker luchtig, ideaal voor de lente en zomer. Deze zijn gemaakt van zacht katoen, waardoor ze lekker zacht op het huidje voelen.

Warme kinderpyjama’s voor het najaar

De nachten worden steeds koeler en dus het is belangrijk dat kinderen geen kou vatten ’s nachts. Wanneer het kwik ‘s nachts tot onder de 10 graden daalt, is het belangrijk dat kinderen een warme pyjama dragen. In Nederland en België zijn de Feetje pyjama’s al jarenlange favoriet van veel ouders en kids. De Feetje pyjama’s zijn er in verschillende kleuren, zodat ieder kind hem in de eigen lievelingskleur kan uitkiezen. Deze kinderpyjama’s hebben een fijne pasvorm, zijn voorzien van elastische boarden en zijn zacht geprijsd. Gegarandeerd slapen als een roosje. Eenmaal per jaar lanceert dit merk dezelfde pyjamalijn voor volwassenen, extra leuk om dan met het hele gezin gematcht te slapen!