Met dit telefoonnummer kun je contact opnemen met gemeente Nijmegen

Met dit telefoonnummer kun je contact opnemen met gemeente Nijmegen

Heb je een vraag over belastingen, een melding over de openbare ruimte of wil je iets aanvragen bij de gemeente Nijmegen? Dan is het handig om te weten welk telefoonnummer je kunt bellen om in contact te komen met de juiste persoon. In dit artikel vertellen we je welk telefoonnummer je kunt gebruiken om de gemeente Nijmegen te bereiken.

Contact opnemen met de gemeente Nijmegen

Het algemene telefoonnummer van de gemeente Nijmegen is 14 024. Vanuit het buitenland kun je bellen via 024 329 90 00. Dit nummer kun je bellen voor uiteenlopende vragen en meldingen.

Openingstijden en bereikbaarheid

De gemeente Nijmegen is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden kun je altijd een e-mail sturen naar gemeente@nijmegen.nl.

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt in de provincie Gelderland en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De stad is bekend om haar historische gebouwen, zoals de Sint-Stevenskerk en het Valkhof, en haar bruisende culturele leven. Nijmegen biedt tal van evenementen, waaronder de jaarlijkse Vierdaagse, 's werelds grootste wandelevenement. Met haar ligging aan de Waal, talloze parken en groene omgeving, combineert Nijmegen stedelijke levendigheid met natuurschoon. De stad herbergt tevens de Radboud Universiteit, die bijdraagt aan een dynamische en innovatieve sfeer. Nijmegen is een levendige en diverse stad met een warme gemeenschap.

Specifieke vragen?

Voor specifieke vragen, bijvoorbeeld over paspoorten, vergunningen of afvalinzameling, kun je ook rechtstreeks contact opnemen met de betreffende afdeling binnen de gemeente Nijmegen. De contactgegevens vind je op de website van de gemeente. Daarnaast kun je vaak online een afspraak maken, zodat je effici├źnt en zonder lange wachttijden wordt geholpen. De gemeente biedt ook diverse digitale loketten en formulieren aan, waardoor veel zaken eenvoudig vanuit huis geregeld kunnen worden. Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste informatie of diensten, dan staan de medewerkers van het klantcontactcentrum klaar om je te ondersteunen.

Het telefoonnummer van de gemeente Nijmegen is 024 329 90 00 en is op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur. Voor meer informatie en specifieke vragen kun je terecht op de website OnzeStadNijmegen.nl of rechtstreeks contact opnemen met de juiste afdeling van de gemeente. Twijfel niet om contact op te nemen met de gemeente Nijmegen als je ergens hulp bij nodig hebt of een vraag hebt waar zij je bij kunnen helpen.