Onderzetters laten je nog meer genieten van bloemen

Onderzetters laten je nog meer genieten van bloemen

Het is heerlijk om een bos bloemen op tafel te hebben staan. Je haalt er een stukje natuur mee in huis, wat je vrolijker en gelukkiger maakt. Natuurlijk wil je niet dat er kringen op je mooie tafel komen doordat de vaas met bloemen na verloop van tijd begint te ‘zweten’. Tafelonderzetters zijn hiervoor de ideale oplossing. En tafelonderzetters zijn niet alleen functioneel, je kunt tegenwoordig ook nog eens onderzetters kopen, die uitstekend passen bij jouw wensen en woonstijl. Heb jij ze al?

Onderzetters voor onder je vaas

Net een nieuwe bos bloemen gekocht? Of misschien heb je wel een fraai boeket gekregen vanwege je verjaardag of trouwdag? Een bos bloemen of boeket wil je uiteraard een mooie plek geven in je huis. Dit kan de keukentafel zijn, of op de tafel in de huiskamer. De tafel waar je de vaas op wilt zetten, wil je natuurlijk goed beschermen. Zonder onderzetter onder de vaas, is de kans groot dat er kringen op de tafel komen. De reden dat dit gebeurt, is dat er altijd wat vocht aan de buitenkant van de bloemenvaas komt te zitten. Dit vocht glijdt naar beneden en concentreert zich onder de vaas. Vaak uit het zicht, je komt er pas achter als je na een aantal dagen de vaas weghaalt. Door onderzetters te gebruiken, hoef je nooit bang te zijn voor kringen op je geliefde meubelstukken.

Welke onderzetters kies jij?

Heb je een chique inrichting? Dol op luxe en stijl? Dan zijn gouden onderzetters precies waar jij naar op zoek bent. Daarnaast wil je graag je tafel vlekkenvrij houden, maar de onderzetters moeten natuurlijk wel passen bij je interieur. Online kun je in de onderzetterwinkel jouw ideale onderzetters vinden. Hou je van marmer? Of is jouw lievelingskleur zwart? Je gaat het hier allemaal vinden. Door bijvoorbeeld matzwart te combineren met een goud randje, kies je voor een onderzetter met een stijlvol tintje. De onderzetters die je in deze winkel vindt, zijn van keramiek. Met keramiek kun je rekenen op oersterke onderzetters, die bovendien ook nog eens tegen hitte kunnen. Met deze onderzetters zijn jouw meubelstukken straks prima beschermd. Ideaal toch?