Op vakantie naar Thessaloniki of Corfu?

Op vakantie naar Thessaloniki of Corfu?

Heb je een vakantie gevonden in Griekenland. Maar twijfel je nog tussen de twee plaatsen Thessaloniki en Corfu? We zullen deze twee plaatsen bespreken.

De stad Thessaloniki

Thessaloniki is een stad die in Griekenland ligt. Door de enkele onderdelen kan Thessaloniki zich onderscheiden. De enkele onderdelen die Thessaloniki zich kan onderscheiden zijn een prachtige boulevard, de vele bezienswaardigheden en door de sublieme ligging. De stad heeft voldoende te bieden. In deze plaats kun je heerlijk genieten van de zon. Het kan ook zijn dat je meer een actieve- of doorreis vakantie wilt maken. Ook hier is Thessaloniki een mooie plaats voor.

Wat zijn de mogelijkheden van de stad

Thessaloniki zit vol mogelijkheden. De mogelijkheden zijn daarom ook erg divers. Door de vele bezienswaardigheden kun je zelf kiezen waar je naar toe zou willen gaan. Thessaloniki heeft ook vele stranden waar jij je een hele dag zou kunnen vermaken. In de binnenstad van Thessaloniki is er voldoende te zien, te doen en te beleven. De binnenstad wordt daarom bruisend genoemd.

Het Griekse eiland Corfu

Door de prachtige stranden, de natuur die overweldigend mooi is en er veel bezienswaardigheden zijn. Is het Griekse eiland Corfu een heerlijke vakantie die alles te bieden heeft. Corfu is een gevarieerd eiland. Het Griekse eiland is geschikt voor gezinnen, jongeren die graag uitgaan en voor de liefhebbers die houden van luxe. Je kunt er namelijk heerlijk tot rust komen, lekker eten en drinken, maar ook kun je er prima uitgaan.

Wat zijn de mogelijkheden van het Griekse eiland

Als je een rustige en ontspannen vakantie wilt. Kun je het beste genieten van de stranden en de kraalheldere Ionische Zee. Het kan natuurlijk ook zijn dat je opzoekt bent naar een actieve vakantie. Ook dat kan op Corfu. Je kunt er wandelen door de natuur, snorkelen of een prachtige boottocht maken. Je kunt de berg Pantokrator beklimmen. Deze berg is 917 meter hoog en je hebt een prachtig uitzicht over het Griekse eiland. Het Griekse eiland is veelzijdig, beeldschoon en heerlijk relaxt. Voor een onvergetelijke vakantie moet je naar Corfu gaan. Je zal hier zeker geen spijt van krijgen. Ben je gek op lekker warm weer? Zorg dan dat je uiterlijk in September op vakantie gaat. Daarna wordt het weer steeds slechter.