Waarom een reis boeken naar Curaçao?

Waarom een reis boeken naar Curaçao?

Curaçao is een prachtig Caribisch eiland dat deel uitmaakt van de Nederlandse Antillen. Het heeft veel te bieden aan toeristen, zoals kristalheldere wateren en mooie stranden. De bezienswaardigheden op Curaçao zijn uniek en er is voor elk wat wils. Of je nu houdt van avontuur of rustige activiteiten, Curaçao is het paradijs voor iedere reiziger! In dit artikel lees je meer over wat Curaçao te bieden heeft aan bezienswaardigheden en waarom je jezelf het beste kunt verplaatsen per auto op dit prachtige eiland. Lees je mee?

Bezienswaardigheden

Klein Curaçao moet je zeker gezien hebben, deze plek ligt ten Noord-Oosten van het hoofdeiland en wordt beschouwd als één van de mooiste plekken van alle Nederlandse Antilliaanse wateren. Het bestaat voornamelijk uit koraalriff, waar talrijke tropische vissoorten hun thuishaven vinden. Daarnaast biedt Klein Curaçao ook fantastische snorkelmogelijkheden met haar heldere wateren vol verscholen schatten aan plantengroei. Willemstad is ook een plek waar je heen moet gaan, deze stad is niet alleen de hoofdstad maar ook hét culturele centrum van Curaçao . Vooral 'De Handelskade' is erg populair onder toeristen, absoluut een bezoekje waard!

Duiken

Duiken op Curaçao is een van de meest populaire activiteiten voor toeristen die naar het Caribisch gebied reizen. De onderwaterwereld zit vol koraalriffen, dit maakt dit eiland tot een ideale locatie voor duikers. Of je nu al ervaren bent in duiken of nog nooit hebt gedoken, iedereen gaat genieten hier tijdens het duiken op Curaçao: je vindt hier een prachtige onderwaterwereld met veel exotische vissoorten. Het water rondom Curaçao is erg helder, waardoor je een goed beeld krijgt van de verschillende vissoorten die je hier tegenkomt onder water. Dichterbij deze prachtige tropische vissen kun je echt nergens komen. Prachtig toch?

Auto huren

Het is aan te raden om een auto te huren als je naar Curaçao op vakantie gaat. Als je zelf een auto tot je beschikking hebt, ben je namelijk altijd eigen baas op het eiland. Je bent niet afhankelijk van wanneer een bus vertrekt en ook kun je zelf je dag indelen. Ideaal voor de vakantieganger die houdt van vrijheid! Auto huren Curaçao? Dat regel je natuurlijk gewoon vooraf online!