Waarom kiezen voor Vehicle to Load?

Waarom kiezen voor Vehicle to Load?

Vehicle to Load is een nieuwe technologie waarbij je stroom kunt gebruiken van de accu van je auto. Je gebruikt hierbij deze stroom dus niet alleen maar om je elektrische auto mee voort te bewegen, maar bijvoorbeeld ook om koffie mee te zetten, je mobiele telefoon mee op te laden of om andere elektrische autorijders te helpen die zonder stroom zitten. De Hyundai IONIQ 5 beschikt bijvoorbeeld over deze technologie, ideaal als je optimaal gebruik wilt maken van de mogelijkheden van je accu!

Vehicle to Load is de toekomst

Wat is Vehicle to Load? Bij deze technologie is er gekeken naar wat je nog meer kunt met de accu van je auto. Natuurlijk kun je deze alleen maar gebruiken om je auto te voorzien van stroom, maar waarom zou je ook andere apparaten niet hiermee voorzien van stroom? Zeker als het gaat om apparaten die in verhouding bijna geen stroom verbruiken, is dit ideaal. Denk hierbij aan apparaten als een broodrooster, radio of koffiezetapparaat. Als je op een plek bent waar je geen stroom hebt, maar wel gebruik wilt maken van deze apparaten, is dit natuurlijk de ideale technologie. In de toekomst willen naar verwachting steeds meer mensen genieten van de vrije natuur. Nadeel van deze plekken in de vrije natuur is dat je er geen stroom hebt, waardoor je op zo’n vakantie wel een stukje luxe mist. Dit laatste is opgelost, want nu kun je gebruik maken van Vehicle tot Load!

Hyundai IONIQ 5 Vehicle to Load

Hou je wel van een avontuurlijke vakantie? Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vakantie door te brengen op plekken waar ze waarschijnlijk niemand zullen tegenkomen. Als je kiest voor de Hyundai IONIQ 5 weet je zeker dat je altijd kunt beschikken over stroom voor je apparaten, dit biedt natuurlijk veel mogelijkheden. Maar hoe werkt Vehicle to Load bij de IONIQ 5 tijdens zo’n vakantie eigenlijk? Dit werkt op een eenvoudige manier. Doordat je stroom kunt ‘aftappen’ van de accu van je auto, heb je eigenlijk je eigen power bank mee op vakantie. Het verbruik van de apparaten die je normaal gesproken gebruikt op vakantie ligt relatief laag, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je op zo’n afgelegen plek snel zonder stroom komt te zitten. Eigenlijk combineer je het unieke van zo’n heerlijke plek zonder andere mensen, met de luxe van de apparaten die je graag wilt gebruiken. Dat wordt straks puur genieten in de vrije natuur!