Lees als professionele webdesigner deze 5 boeken

Lees als professionele webdesigner deze 5 boeken

Ben jij een professionele webdesigner? Iemand die zichzelf veel heeft aangeleerd, maar ook altijd openstaat voor nieuwe idee├źn en de laatste ontwikkelingen? Het lezen van boeken over webdesign is aan te raden voor de webdesigner die zich constant wil blijven ontwikkelen. Wij hebben de beste vijf boeken voor je geselecteerd. Voor welk boek ga jij?

Refactoring UI

In dit boek kun je lezen hoe andere webdesigners het aanpakken. Een praktisch boek, waarbij je nieuwe skills meteen kunt toepassen. Er worden handige tips gegeven omtrent het ontwerp, maar ook over kleurgebruik. Ook op fotogebied kun je in dit boek veel leren over hoe je dit het beste aan kunt pakken.

100 Things Every Designer Should Know About People

Een hele andere invalshoek als het vorige boek, maar voor webdesigner minstens zo belangrijk; hoe gedragen mensen zich? In relatie tot websites kan dit de sleutel zijn tot succesvol webdesign. Hoe navigeren mensen over een website? Welke content trekt ze als eerste aan? Op welke kleuren reageren mensen het beste? In dit boek kun je het allemaal lezen!

Do The Work

Als je graag een succesvolle webdesigner wilt worden; is belangrijk om door te zetten. Dat is precies wat je in dit boek kunt leren. Webdesigner Groningen? In het hoge Noorden kun je prima terecht voor een goede webdesigner of misschien wil je wel gaan werken bij een webdesignbedrijf in deze provincie. Een verstandige keuze, hier weten ze in ieder geval wat doorzetten is!

Brand Story

Content is nog steeds het kloppende hart van iedere website. Zie het als de brandstof voor een auto; zonder de juiste brandstof kun je niet rijden, zonder de juiste brandstof kom je niet vooruit. In dit boek krijg je tips waar goede content aan moet voldoen.

Doelgerichte SEO

De titel van dit boek dekt meteen de lading. In dit boek kun je lezen hoe je SEO gericht in kunt zetten, op een manier waarmee je maximale resultaten zult behalen. Het gebruik van de juiste zoekwoorden, het geven van de juiste bestandsnamen en het plaatsen van de juiste content; in dit boek krijg je uitstekende tips waarmee je jouw SEO-skills kunt verbeteren. Voor welk boek kies jij?