Wat is het telefoonnummer van huisartsenpost Tilburg?

Wat is het telefoonnummer van huisartsenpost Tilburg?

Als inwoner van Tilburg kan het voorkomen dat je 's avonds, in het weekend of op feestdagen dringend medische hulp nodig hebt en je eigen huisarts niet bereikbaar is. In dat geval kun je contact opnemen met de huisartsenpost Tilburg. Maar wat is eigenlijk het telefoonnummer van de huisartsenpost Tilburg? In dit artikel geven we antwoord op deze vraag en vertellen we je meer over de diensten van de huisartsenpost.

De huisartsenpost in Tilburg

De huisartsenpost in Tilburg biedt medische hulp buiten reguliere openingstijden van huisartsenpraktijken. Hier kun je terecht voor spoedeisende hulp die niet kan wachten tot de volgende werkdag van je eigen huisarts. Denk hierbij aan ongelukken, plotselinge hevige pijnklachten of een acuut gezondheidsprobleem.

Contact opnemen met huisartsenpost Tilburg

Het telefoonnummer van de huisartsenpost in Tilburg is 085-5360300. Dit nummer kun je 24/7 bereiken voor spoedgevallen die niet kunnen wachten. Wanneer je dit nummer belt, krijg je een assistente aan de lijn die je verder zal helpen. Het is belangrijk om eerst telefonisch contact op te nemen voordat je naar de huisartsenpost gaat, zodat ze weten dat je eraan komt en alvast voorbereidingen kunnen treffen.

Voor welke klachten kun je terecht?

Bij de huisartsenpost in Tilburg kun je terecht voor spoedeisende klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag van je eigen huisarts. Denk hierbij aan ernstige pijnklachten, verwondingen, plotselinge hevige ziektesymptomen of andere urgente gezondheidsproblemen. Het is altijd verstandig om eerst telefonisch contact op te nemen, zodat de assistent kan inschatten hoe dringend de situatie is en je kan adviseren over de te nemen stappen.

Meer informatie over huisartsenpost Tilburg

Voor meer informatie over Tilburg kun je terecht op de website van InDeStadTilburg.nl. Hier vind je onder andere informatie over diensten en bedrijven in de stad.

Het telefoonnummer van de huisartsenpost Tilburg is 085-5360300. Dit nummer kun je 24/7 bereiken voor spoedgevallen die niet kunnen wachten. Zorg dat je eerst telefonisch contact opneemt voordat je naar de huisartsenpost gaat, zodat ze op de hoogte zijn van je komst en je snel kunnen helpen. Vergeet niet om alleen bij ernstige spoedgevallen gebruik te maken van de huisartsenpost en bij twijfel altijd eerst contact op te nemen met de assistent voor advies.