Website laten maken in Groningen

Website laten maken in Groningen

Lees hier over een website laten maken in Groningen met meer sales als gevolg. Om de goede marketing te krijgen wordt er veel van een internetsite verwacht. In deze tekst een korte uiteenzetting van wat erbij komt kijken om een site te verkrijgen die daadwerkelijk verkoopt.

Niet alleen een enorme vindbaarheid

Hoog staan in de zoekmachines is belangrijk, maar niet voldoende. De vindbaarheid verhogen gaat het makkelijkste middels SEA wat voor search engine advertising staat. Iedereen zal wel eens opgevallen zijn dat in een zoekmachine zoals Google bovenaan de advertenties staan. Dat zijn bedrijven die betalen aan Google. Pal onder de advertenties staan de bedrijven met een goede SEO wat voor search engine optimization staat. Zoektermen die de potentiële klant in de zoekmachine typt, zitten in die site tekst verwerkt. Zo komt het dat een online kledingwinkel hoog in Google kan staan als je 'jas kopen' intypt, en niet de naam van de online shop. Maar dat is slechts de vindbaarheid, de potentiële klant moet ook naar de site gaan, het liefst daar een tijdje blijven, en nog eens teruggaan om iets te kopen.

META is de uitnodiging, de navigatie maakt het overzichtelijk

Je bent nog in de zoekmachine. Je hebt 'jas kopen' ingetypt, en je ziet de lijst met online kledingwinkels; bovenaan de betaalde vermeldingen, hieronder de gratis vermeldingen. Nu is er boven en onder het internetadres ruimte voor tekst, de zogeheten META. Pal boven de url komt de META title, en eronder de META description. Daar heb je de kans om de klant die een kledingstuk zoekt uit te nodigen. Een mogelijke META title voor een kledingshop zou kunnen zijn 'trendy kleding voor hem en haar' en als META description 'bekijk hier de collectie heren- en dameskleding waarin je voor de dag kan komen' en de description kan nog wat langer zijn. Met zo'n uitnodiging klikt de potentiële klant op het internetadres, en gaat naar de shop. Het is belangrijk dat een site overzichtelijk is, dat het een duidelijke navigatie heeft. Het liefst geen bewegende beelden achter tekst, de klant moet makkelijk 'dames' of 'heren' kunnen selecteren en bij de jassen uitkomen omdat hij of zij dat zoekt. Website laten maken Groningen, verdien je terug.