3 redenen om naar Suriname op vakantie te gaan

3 redenen om naar Suriname op vakantie te gaan

Lachende gezichten, relaxte mensen en altijd mooi weer! Precies deze gedachten komen op, als je aan Suriname denkt. En het leuke hieraan is; deze gedachten kloppen nog ook! Als je kiest voor Suriname als vakantieland, weet je zeker dat je hier heerlijk tot rust ga komen, gaat genieten van de mensen in Suriname, maar je ook kunt rekenen op prachtige bezienswaardigheden. Wij hebben hieronder de belangrijkste drie redenen voor je op een rijtje gezet, waarom Suriname een prima idee is voor jouw volgende vakantiebestemming. Lees je mee?

Gastvrij en relaxt

Als je in Suriname bent, voel je jezelf hier echt welkom. De mensen zijn er relaxt, vriendelijk en staan altijd open voor een praatje. Het grote voordeel in Suriname is ook, dat hier het grootste gedeelte van de mensen Nederlands praat. Je hoeft je dus niet in bochten te wringen in een vreemde taal, je kunt gewoon lekker kletsen in je eigen taal. Suriname bestaat qua bevolking uit een mix van vele culturen en dat maakt dit land nog interessanter als vakantiebestemming.

Unieke bezienswaardigheden

Om de historie van dit land goed te leren kennen, doe je er goed aan om een bezoek te brengen aan Frederiksdorp. Je vindt hier een plantage die in de achttiende eeuw volop in gebruik was. Hier werd onder andere cacao verbouwd, maar bijvoorbeeld ook koffie. Het Nederlandse koloniale verleden kun je hier in het echt zien. Ook de jungle is een bezienswaardigheid op zich. Als je buiten Paramaribo komt, vind je vrijwel alleen maar ongerepte natuur. Apen in het wild? Papagaaien die gewoon hier in het wild rondvliegen? Je gaat hier in de jungle van Suriname vinden!

Veilig land

Suriname ligt aan de andere kant van de wereld en is een Zuid-Amerikaans land. Het is dus best ver weg, bovendien heeft zich in het verleden hier nog best wat afgespeeld. Toch kun je er tegenwoordig veilig naar toe reizen. Ook je verblijf zul je hier als veilig en relaxt ervaren. Vanaf 1 juli 2022 is het niet meer nodig om een visum te hebben om Suriname binnen te komen. Als je hier vakantie komt vieren of familie gaat bezoeken, heb je geen visum meer nodig, wel een entree fee. Entree Fee Suriname online kopen? Dat is een verstandige keuze, dan heb je het snel en goedkoop geregeld! Het voordeel van je Entree Fee Suriname online aanvragen is dat je hier tijdens je reis geen werk meer aan hebt. Dit reist een stuk comfortabeler!