Wanneer ga jij een weekendje weg met de elektrische auto?

Wanneer ga jij een weekendje weg met de elektrische auto?

In deze Coronatijd is de behoefte om erop uit te gaan groter dan ooit. We zitten veel thuis, waarbij de muren soms op ons afkomen. Lekker een weekendje weg is dan ook een prima idee. Heerlijk genieten van een andere omgeving, nieuwe indrukken op doen en ontdekken wat de regio te bieden heeft. Als je dit met de elektrische auto doet, wordt het nog meer genieten, want je bent dan ook nog eens duurzaam op vakantie. Gelukkig komen er steeds meer laadpalen bij in Nederland. Zodat je altijd wel ergens je accu op kunt laten. Wanneer ga jij genieten van een weekendje weg?

Steeds meer laadpalen

Een weekend weg met de elektrische auto in Nederland wordt steeds aantrekkelijker. Hotels en vakantieparken plaatsen steeds meer laadpalen, waardoor je op je vakantieadres zelf, je accu op kunt laden. Dat maakt een weekend met de elektrische auto ook een stuk relaxter. Als je een dagtrip maakt vanuit je vakantiehuisje of hotel, kun je jouw auto gewoon voor de deur opladen. Je hoeft niet zenuwachtig te worden als je onderweg bent en even geen laadpaal kunt vinden. Dat maakt een weekendje met de elektrische auto nog leuker. Ontspannen genieten dus!

Bespaar geld met je elektrische auto

Noodgedwongen laden bij een snellader voor veel geld is niet meer nodig. Omdat je bij hotels en vakantiehuisjes ook steeds meer laadpalen hebt, laad je tijdens je weekendje weg gewoon voordelig bij op je vakantiebestemming. Als je de mogelijkheid hebt om op fossiele brandstof te rijden, kan het verleidelijk zijn om onderweg te gaan tanken als dit nodig is. Met een laadpaal bij je hotel of vakantiehuisje is dit niet nodig. Hiermee bespaar je geld en ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Topbestemmingen in Nederland

Hou je van de stad, maar ook van strand en zee? Dan is een weekendje met je elektrische auto naar Den Haag een absolute aanrader. Deze stad heeft alles te bieden; cultuur, een bruisend uitgaansleven, maar ook zit je heel dichtbij de badplaats Scheveningen. Je kunt hier het Binnenhof bezoeken of Paleis Noordeinde, maar ook lekker gaan shoppen in het centrum van Den Haag. Dat wordt puur genieten van je weekendje weg met je elektrische auto. En er zijn voldoende laadpalen!