De beste merken voor luxe, comfortabele sneakers

De beste merken voor luxe, comfortabele sneakers

Een paar goede sneakers zijn onmisbaar in de kledingkast van elke man. Ze zijn comfortabel en kunnen tegelijkertijd erg stijlvol zijn. Daarnaast zijn sneakers ook nog eens erg praktisch. Je kunt sneakers gemakkelijk aan en uit doen en zijn geschikt voor elk weer. Er bestaan veel verschillende sneakers, maar welke merken zijn het meest comfortabel? In dit artikel lees je over de beste merken voor sneakers, in verschillende prijsklassen.

De grote sneaker merken

Als je denkt aan sneakers zijn er een aantal merken die direct in je opkomen. Dit zijn de grote merken die sneakers al jarenlang verkopen over de hele wereld. Adidas, Nike en Converse sneakers zijn al lang heel populair in Europa. Hiernaast heb je nog bekende merken zoals Le Coq Sportif, PUMA en het nieuwere merk Vans. Deze schoenen zijn meestal wel met elkaar te vergelijken als het gaat om prijs en kwaliteit. Binnen deze merken heb je ook nog verschillende opties, met schoenen onder de 100 euro en duurdere modellen. Verder heb je nog veel goedkopere merken, met sneakers van wat minder goede kwaliteit.

Sneakers van andere merken

Naast deze grote, bekende merken, zijn er nog veel andere merken waarvan je sneakers kunt kopen. Een favoriet van ons zijn de Hogan schoenen. Deze schoenen zijn wat luxer en duurder, maar dan heb je meteen deftige en stevige schoenen die je overal onder kunt dragen. Het merk heeft veel verschillende modellen om uit te kiezen. Naast sneakers verkopen zo ook loafers, sandalen, instappers en andere type schoenen.

Andere sneakers die wij aan kunnen raden zijn de sneakers van Philippe Model. Dit bedrijf maakt handgemaakte schoenen, dus het paar dat jij draagt is uniek en stijlvol. Het merk GHŌUD is nog relatief nieuw. Bij dit merk kun je strakke, handgemaakte sneakers kopen uit Venetië. Zoek je naar vintage sneakers is Diadora Heritage een perfect sneakermerk. Deze schoenen hebben een retro look, dat leuk staat onder veel outfits.

Dit zijn onze favoriete sneakermerken. Als je op zoek bent naar duurdere, luxe schoenen, kun je bij deze merken goed terecht. Er zijn veel verschillende modellen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Daarom zit er dus altijd wel een mooi exemplaar tussen voor jou.