De voordelen van tijdelijke tentstructuren

De voordelen van tijdelijke tentstructuren

Heb je een bedrijf dat continue in beweging is? Een bedrijf dat soms veel, maar soms ook weer weinig bedrijfsruimte nodig heeft? Om alleen voor de piekmomenten een groot bedrijfspand te kopen of huren, is dan natuurlijk zonde van het geld. Tijdelijke tentstructuren zijn ideaal om pieken en dalen op te vangen en dat tegen lage kosten. Wij hebben de voordelen van tijdelijke tentstructuren voor je op een rijtje gezet. Ga jij ook profiteren van deze voordelen?

Snelheid

Verwacht je op korte termijn extra bedrijfsruimte nodig te hebben? Tijdelijke tentstructuren zijn snel en eenvoudig op te bouwen. Kontent Structures heeft veel ervaring op het gebied van het plaatsen van tentstructuren en kan hierbij een uitstekende partner voor je bedrijf zijn. Doordat het vergunningstraject een stuk eenvoudiger is ten opzichte van bijvoorbeeld het laten bouwen van permanente huisvesting, hoeft dit ook geen vertraging op te leveren. Als de tijdelijke bedrijfsruimte niet meer nodig is, kan deze huisvesting ook weer snel en eenvoudig worden afgebroken. Ideaal, als je altijd flexibel wilt zijn in de bedrijfsvoering.

Overal voor te gebruiken

Heb je de tijdelijke tentstructuur eenmaal staan, dan bepaal je natuurlijk zelf waarvoor je deze wilt gebruiken. Een tentstructuur kun je inzetten om bijvoorbeeld een beurs in te houden, voor tijdelijke kantoorruimte of misschien heb je wel tijdelijke productieruimte nodig. Wil je een tentstructuur afwisselend voor diverse doeleinden gebruiken, dan kan dit natuurlijk ook. Een productieruimte kun je bijvoorbeeld gemakkelijk ombouwen tot kantoorruimte.

Lage kosten

Als je al een bestaand bedrijfspand hebt, wil je natuurlijk het liefste ernaast uitbreiden. Het voordeel hiervan is dat je hiermee goed overzicht kunt houden, maar ook synergievoordelen kunt behalen. Een tweede locatie die verder weg zit, brengt altijd nadelen met zich mee. Zeker als je de ruimte naast je bedrijfspand al tot je beschikking hebt, is het plaatsen van een tent ideaal. Je bespaart hier namelijk veel kosten mee. Je hoeft niet tijdelijk voor veel geld een normale bedrijfsruimte te huren en je bepaalt zelf de periode hoelang de tent moet blijven staan. Dat betekent dat je tijdens pieken in je bedrijfsproces altijd de kosten laag kunt houden. Hiermee kun je ook vooraf al berekenen hoeveel extra huisvestingskosten je gaat maken als je omzet gaat stijgen. Ideaal toch?