Dit zijn de 3 leukste bedrijfsuitjes in Utrecht

Dit zijn de 3 leukste bedrijfsuitjes in Utrecht

Het is weer de hoogste tijd om een leuk bedrijfsuitje in Utrecht te organiseren voor je collega’s. Utrecht ligt in het midden van Nederland en is dus voor een groot deel van de mensen goed te bereiken. Het centrum heeft een rijke historie en veel geschiedenis waar een groot deel van de Utrechtenaren niet eens weet van heeft! Wil je meer te weten komen over deze onontdekte kant? Kies dan voor een van de vele stadsspellen die wij aanbieden in Utrecht.

Utrecht staat bekend om de oude werfkelders langs de grachten. Wist je dat de eerste werfkelder is ontstaan uit een tunnel, die is aangelegd door een slimme handelsman? De tunnel liep in eerste instantie van zijn huiskelder naar de gracht. Toen anderen van dit idee hoorden, zijn zij dit ook gaan doen. De tunnels werden steeds breder en gingen uiteindelijk als opslag dienen. Nu worden de werfkelders niet meer gebruikt waar ze ooit voor gemaakt zijn. Veel restaurants, ateliers en hippe hotels hebben zich gevestigd in de werfkelders.

Naast de werfkelders heeft Utrecht nog veel meer bijzondere bezienswaardigheden, zoals de Domkerk, de Hofjes, de Sint-Janskerk en natuurlijk het Spoorwegmuseum. Wil je meer weten over deze bezienswaardigheden of wil je gewoon een leuk bedrijfsuitje doen in Utrecht? Wij geven je graag onze top 3 van leuke bedrijfsuitjes in Utrecht.

1. Geheimen van Utrecht

Woon je al jarenlang in Utrecht en wil je je collega’s graag meer laten ontdekken over jouw stad? Of is het gewoon een fijne centrale plek voor iedereen? Hoe dan ook, er zijn altijd mensen die nog niet veel over de stad weten en daar komt met dit leuke bedrijfsuitje in Utrecht verandering in. Tijdens dit actieve bedrijfsuitje wandel je langs de oude grachten, prachtige pleintjes en mooie parken. Ontdek samen met je team alle geheimen die de stad Utrecht te bieden heeft. Jullie zullen bij alle locaties bijzondere opdrachten en vragen moeten beantwoorden, zo vinden jullie de weg van geheim naar geheim. Samenwerking, creativiteit, navigatie en speurzin zijn eigenschappen die jullie nodig zullen hebben tijdens deze teambuilding activiteit.

2. Fort escape diner

Ondanks dat dit bedrijfsuitje niet in het centrum van Utrecht is, heeft het alsnog een hele bijzondere locatie. Fort bij Vechten in Utrecht is het één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Unesco erfgoed). In het fort staan cultuur, geschiedenis en natuur centraal. Dit originele avondarrangement in Fort Vechten is een combinatie van escape room opdrachten aan tafel die tussen de gangen door wordt onderbroken door een tocht over het fort naar twee fantastische Fort Escape Rooms. Bewapend met olielampen stap je de duisternis in en ga je opzoek naar de mysterieuze ruimtes. Dit moment voelt echt als een historische ontdekkingsreis door de tijd. Tijdens dit groepsuitje blijf je de hele avond in spanning, want vanaf de eerste gang tot en met het dessert kunnen de kansen nog keren!

3. Canal escape

Een bedrijfsuitje op het water kan natuurlijk niet ontbreken wanneer je in het centrum van Utrecht bent. De vele oude grachten laten je het centrum vanaf een hele andere kant bekijken. Je kunt natuurlijk mee met de standaard rondvaartboot, maar hoe tof is het om lekker zelf te varen door de grachten! Tijdens ons bedrijfsuitje Canal Escape ga je in teams het water op in een eigen sloep. De sloep moeten jullie zelf besturen en ondertussen voer je de leukste en meest uitdagende opdrachten uit. Dit bedrijfsuitje speelt zich af in twee area’s, op het water en aan wal. De afwisseling van deze twee area’s maakt dat het uitje niet saai wordt en je ook nog lekker in beweging bent. Welk team weet zich als eerste te bevrijden uit het web van de Utrechtse grachten?