Dit zijn de 5 soorten types metaaldetectoren

Dit zijn de 5 soorten types metaaldetectoren

Metaaldetectoren zijn elektronische apparaten die worden gebruikt om metalen objecten op te sporen. Ze werken door middel van het uitzenden van een magnetisch veld of andere soort elektromagnetische golven en het meten van de reactie van dit veld op metalen objecten. Als er een metaalobject in de buurt is, zal het magnetische veld van de detector worden verstoord, wat wordt waargenomen door de detector en aangegeven aan de gebruiker.

Waarvoor worden metaaldetectoren gebruikt?

Metaaldetectoren zijn populair om verschillende redenen. Ze worden vaak gebruikt door mensen die op zoek zijn naar verborgen schatten of kostbare metalen voorwerpen, zoals munten of sieraden. Ze worden ook gebruikt door professionele opgravers en archeologen om te helpen bij het ontdekken van oude vondsten en historische artefacten. Bovendien worden metaaldetectoren ook gebruikt in de beveiliging, bijvoorbeeld om wapens of andere verboden voorwerpen op te sporen bij de ingang van gebouwen of op luchthavens. Er bestaan verschillende soorten metaaldetectoren, deze zullen wij onderstaand uitwerken.

Vlf-metaaldetectoren

Deze detectoren gebruiken zeer lage frequenties om metaal te detecteren en zijn geschikt voor het opsporen van kleine metalen objecten.

Pulse induction-metaaldetectoren

Deze detectoren gebruiken pulserende magnetische velden om metaal te detecteren en zijn geschikt voor het opsporen van zeer grote metalen objecten, zoals scheepswrakken.

Beat frequency oscillation-metaaldetectoren

Deze detectoren gebruiken trillingen om metaal te detecteren en zijn geschikt voor het opsporen van metalen objecten op grote diepte.

Infrarood-metaaldetectoren

Deze detectoren gebruiken infraroodstraling om metaal te detecteren en zijn geschikt voor het opsporen van metalen objecten die verborgen zijn achter andere materialen.

Ground-penetrating radar-metaaldetectoren

Deze detectoren gebruiken radar om metaal te detecteren en zijn geschikt voor het opsporen van metalen objecten die verborgen zijn onder de grond.

Welke metaaldetector moet ik kopen?

De Nokta Makro Simplex is een uitstekende keuze voor beginners die op zoek zijn naar een metaaldetector, dankzij de eenvoudige bediening en de indrukwekkende functies en specificaties die verkrijgbaar zijn voor deze prijs.

Deze kwalitatieve metaaldetector is eenvoudig genoeg voor beginners, maar biedt ook grote diepte en hoogwaardige eigenschappen. Het is de eerste waterdichte detector op de markt die verkrijgbaar is tegen een instapprijs.

Met de Nokta Makro Simplex kunt u op zoek gaan naar munten, artefacten, en sieraden, op het land, op het strand, in de regen, in het donker, en zelfs onderwater. Deze metaaldetector is geschikt voor jong en oud, groot en klein, starters en professionals, en dankzij de vibratie functie is het zelfs geschikt voor slechthorenden.

De Nokta Makro Simplex is een ideale extra metaaldetector voor huidige landzoekers die nu, vanwege de redelijke prijs, eindelijk de stap naar waterdichtheid durven te zetten. Het is ook een uitstekende back-up detector voor ervaren zoekers.