Hoe bescherm jij jouw devices?

Hoe bescherm jij jouw devices?

Je devices neem je natuurlijk overal mee naar toe; naar een barbecue, een festival en natuurlijk ook naar het strand. Plekken, waar jouw devices vies kunnen worden en beschadigd kunnen raken. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten! Als dit gebeurt, moet je deze schoonmaken en in het ergste geval laten repareren, waar ook nog eens hoge kosten mee gemoeid zijn. Bescherm je devices, bijvoorbeeld door een telefoonhoesje met koord aan te schaffen. Heb je een iPhone 12? Bescherm deze telefoon dan met de Screenprotector iPhone 12. Zijn jouw devices belangrijk voor je? Bescherm ze dan!

Bespaar geld met bescherming

Als je een dure mobiele telefoon hebt aangeschaft, zit je niet te wachten op nog meer kosten. Toch is schade aan je mobiel iets wat zomaar kan voorkomen. Bijvoorbeeld als tijdens het dansen op een feest, je mobiel uit je zak glijdt. Pats, op de stenen vloer; scherm kapot. Als je dit scherm vervolgens laat repareren, word je niet blij van de hoge rekening. Dit kun je voorkomen door je scherm te beschermen met een dun laagje, wat je over je originele scherm aan kunt brengen. Heb je een iPhone 12? Kies dan voor de Screenprotector iPhone 12. Als je mobiel een keer per ongeluk op de grond valt, of er ketst bijvoorbeeld een steentje tegenaan, wordt alleen het tussenlaagje geraakt en hoef jij niet bang te zijn voor schade aan je mobiel. Ideaal toch?

Diefstal en beschadiging voorkomen

Merk je aan jezelf dat je in een grote stad af en toe even voelt of je mobiel nog wel in je zak zit? Veel mensen zijn bang voor zakkenrollers op plekken waar veel mensen zijn. Ook in een volle trein of tram, kan dit gevoel je bekruipen. En niet onterecht, want vaak vinden inderdaad op deze plekken diefstallen van mobiele telefoons plaats. De oplossing hiervoor is simpel; koop een telefoonhoesje met koord en je weet zeker dat je mobiel niet gestolen kan worden. Je hangt je mobiel om je nek en iedere aanraking voel je meteen. Je smartphone kan hierdoor ook niet meer per ongeluk uit je broek glijden zonder dat je dit door hebt. Kies voor bescherming van je mobiele telefoon; goed voor je gemoedsrust en bang voor schade hoef je niet meer te zijn