Om deze redenen kiezen steeds meer mensen voor refurbished kantoormeubilair

Om deze redenen kiezen steeds meer mensen voor refurbished kantoormeubilair

Refurbished kantoormeubilair is steeds populairder aan het worden. Maar waarom kiezen steeds meer mensen ervoor? In dit artikel geven we je vijf goede redenen om ook voor refurbished kantoormeubilair te kiezen!

Prijs

Ten eerste is refurbished kantoormeubilair betaalbaarder. In vergelijking met nieuw kantoormeubilair zijn de prijzen van refubished meubels natuurlijk veel aantrekkelijker. Omdat deze kantoormeubelen meestal worden opgekocht bij verschillende faillisementen komt het vaak voor dat de tweedehands bureaustoelen bijna niet gebruikt zijn, maar wel de helft goedkoper zijn.

Kwaliteit

Zoals hierboven al benoemd is refurbished kantoormeubilair lager geprijsd, maar dit betekent zeker niet dat het van mindere kwaliteit is. Refurbished meubilair wordt altijd goed gecontroleerd en geïnspecteerd voordat het terug op de markt wordt gebracht, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw aankoop in topconditie verkeert. Sterker nog, over het algemeen heeft u voor dezelfde prijs een beter merk en/of product.

Duurzaamheid

Daarnaast is refurbished kantoormeubilair ook veel milieuvriendelijker dan nieuw meubilair. Door refurbished meubels te kopen help je het probleem van overbodig afval tegen te gaan en draag je bij aan een duurzamere wereld. Jouw tweedehands bureaustoel hoeft namelijk niet opnieuw gemaakt te worden. Dit zorgt ervoor dat deze ook straks maar één keer gerecycled hoeft te worden. Daarnaast hoeft er ook geen uitstoot van bijvoorbeeld verf of chemicaliën meer vrij te komen tijdens het productieproces.

Extra uitbreidingen

Verder is refurbished kantoormeubilair ook vaak uitgerust met een aantal voordelige functies. Bij de meeste tweedehands bureaustoelen zitten namelijk luxe onderdelen zoals in hoogte verstelbare armleuningen, lendelsteunen en/of extra comfortabele rugleuningen die je er zelf nieuw niet zo snel bij zou kopen. Dit maakt het veel comfortabeler om op je stoel te zitten, waardoor je ook weer efficiënter kunt werken.

Trendy

Tot slot is refurbished kantoormeubilair ook gewoon leuk! Er zijn veel verschillende soorten en stijlen beschikbaar, waardoor je vrij bent om te mixen en matchen met jouw eigen smaak. Denk bijvoorbeeld aan de Vintage Look of de Industriële Stijl. Dit maakt dat je vaak uniek meubilair samenstelt wat bovendien nog betaalbaar is ook!

Kortom, het kopen van refurbished kantoormeubilair is absoluut de moeite waard. Je bespaart geld en helpt zo mee aan duurzaamheid. Bovendien zijn er vaak extra functies beschikbaar die je comfortabeler op je stoel laten zitten, wat weer bijdraagt aan een efficiëntere werkplek. Refurbished kantoormeubilair is dus een uitstekende keuze voor iedereen.