Wat is een digitale cadeaukaart?

Wat is een digitale cadeaukaart?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau die je makkelijk kan sturen? Een digitale cadeaukaart maakt het extra handig. Zeker wanneer de ontvanger wat verder weg is, is het geven van zo’n digitale cadeaukaart slim. Wat is het precies? Welke soorten zijn er? En waar kun je ze kopen? We vertellen je er alles over.

Waar koop je een digitale cadeaukaart?

Er zijn heel wat plekken waar je een digitale cadeaukaart koopt. Zoek je een specifieke kaart van een winkel? Dan vind je die vaak op de website. Denk dan aan shoptegoed bij Bol.com wat je bij die webshop aanschaft. Dat geldt ook voor webshops als Coolblue en Amazon.

Zoek je een digitale cadeaukaart voor gaming? Bij The Topup Store vind je alle cadeaukaarten. Zo geef je makkelijk digitaal tegoed voor de PlayStation 4 of PlayStation 5, de Nintendo Switch of de Xbox Series X. De ontvanger kan met dat tegoed nieuwe pakjes in FIFA 23 kopen, de battlepass van Fortnite aanschaffen of een gloednieuwe game scoren. Zo geef je de keuze echt aan de gelukkige ontvanger.

welke verschillende digitale cadeaukaarten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten digitale cadeaukaarten. Zo heb je digitale cadeaukaarten voor een specifieke winkel. Je hebt ze ook voor een service, zoals Pathé Thuis en Netflix. De welbekende bioscoopkaart is ook beschikbaar als digitale cadeaukaart. En dan heb je nog de cadeaukaart voor gaming. Voor het gemak zetten we de populairste opties op een rij.

-        Kaart voor een specifieke webshop of winkel.

-        Kaart voor service, zoals Netflix, Spotify en Videoland.

-        Kaart voor gamingtegoed voor de PlayStation, Xbox of Nintendo Switch.

-        Kaart voor een specifiek doel, die je bij meerdere webshops kan besteden. Denk dan aan een bon voor kleding.

-        Kaart voor beltegoed.

Wat kan je kopen met een digitale cadeaukaart?

Met een digitale cadeaukaart kun je iets kopen met een specifiek doel. Het is leuker dan geld geven en je geeft de ontvanger veel vrijheid om zelf iets leuks uit te zoeken. En omdat het allemaal digitaal is, hoeft de ontvanger de deur niet uit. Vanuit de luie stoel kan zo het gewenste cadeau uitgekozen worden.

Hoe werkt een digitale cadeaukaart?

Bij een digitale cadeaukaart krijg je na aankoop in je mail vaak een code toegestuurd. Bij The Topup Store ontvang je die direct per mail. Vervolgens kun je die code met een email of zelfs via een WhatsApp bericht sturen naar de ontvanger. Doe er een pakken bericht bij en daarna kan hij of zij de code naar wens verzilveren.

Voordelen van een digitale cadeaukaart

Er zijn vele voordelen van een digitale cadeaukaart. We zetten de belangrijkste op een rij.

-        Je hebt de digitale cadeaukaart direct. Je hoeft de deur niet uit of op de postbode te wachten.

-        Er is veel keuze. Zo vind je makkelijk iets voor de ontvanger. Tip: gamingtegoed kan op vele manieren worden gebruikt.

-        Je raakt de kaart niet kwijt. De code zit in je mail en is makkelijk te vinden.

Succes met het vinden van jouw ideale digitale cadeaukaart!